ClickCease

Invisalign usynlig tannregulering

Er du for gammel for regulering?

Vi tilbyr nå det banebrytende tannreguleringen Invisalign – en usynlig tannregulering. Hos MTS kan du behandle milde til komplekse tannreguleringsproblemer. Her kan du lese litt om noen vanlige problemer og hva det kan føre til om det ikke behandles:

  • Overbitt kan føre til tannkjøttproblemer eller irritasjon og/eller slitasje på tennene i underkjeven, og kan forårsake smertefulle kjeve- og leddproblemer
  • Underbitt kan forhindre normal funksjon av fortenner eller jeksler, noe som kan føre til tannslitasje. Det kan også forårsake smertefulle kjeve- og leddproblemer.
  • Kryssbitt (underbitt) får en eller flere tenner i overmunnen til å bite på innsiden av tennene i underkjeven.  Dette kan forårsake slitasje på tennene, tannkjøttsykdom og beintap.
  • Åpent bitt kan forårsake dårlig eller smertefull tygging, og til og med talevansker. Det kan også føre til større problemer som temporomandibulær leddforstyrrelse (TMD).
  • Tenner med store mellomrom – Problemer med for stor avstand mellom tennene kan føre til tannkjøttproblemer (på grunn av manglende beskyttelse av tennene), periodontale lommer og økt risiko for periodontalsykdom.
  • Tanntrengsel (Crowding) kan forverres over tid og resultere i svært skjeve tenner. Når tennene er så sammentrengt kan det føre til akkumulering av plakk, tannråte og økt sjanse for tannkjøttsykdom.

HVORDAN FUNGERER DET?

Først så vil du under konsultasjonen få se en visualisering hvordan behandlingen utføres. Når behandlingen starter vil du få utdelt de gjennomsiktige plastskinnene som du bruker 22 timer pr. dag. Annenhver uke vil du få utdelt en ny skinne, dette vil du få helt frem til ønsket resultat er oppnådd. Skinnen kan enkelt fjernes ved spising og pussing av tenner slik at du får rengjort tennene ordentlig og minsker risikoen for å få hull.

HVOR MYE KOSTER DET?

Prisen på Invisalign kan variere utifra hvilke tannstillingsproblemer som skal fikses. En normal behandling ligger på 20 000 til 50 000,- (alt inkludert). Derfor tilbyr vi nå en helt gratis og uforpliktende konsultasjon (til en verdi av 3 990,-) – slik at du kan se hvordan Invisalign kan hjelpe deg, og hvor mye det vil koste.

Estetisk tannbehandling

Ønsker du å Se hvordan invisalign kan hjelpe deg?

Fyll inn din kontaktinformasjon så tar vi kontakt med deg for en gratis uforpliktende konsultasjon hvor du kan se hvordan Invisalign kan hjelpe deg få retter tenner og et fint smil. 

Google anmeldelser
4.9
Basert på 51 vurderinger

Bestill time hos oss

Bestill din time enkelt via skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg fortløpende for bekreftelse av tidspunkt.

Du kan også bestille time via telefon: 22 46 67 54 eller epost: kontakt@mts.no

Online timebestilling

Bestill din time enkelt via vår online timebestilling nedenfor.

Du kan også bestille time via telefon: 22 46 67 54 eller epost: kontakt@mts.no

Spørsmål?

Lurer du på noe? Legg igjen kontaktinformasjon din nedenfor, så ringer vi deg opp så fort vi kan (uforpliktende og gratis).

Google anmeldelser
4.9
Basert på 51 vurderinger