ClickCease

Invisalign

Er du for gammel for regulering?

Vi tilbyr nå det banebrytende Invisalign – en usynlig tannregulering. Hos MTS kan du behandle milde til komplekse tannreguleringsproblemer. Her kan du lese litt om noen vanlige problemer og hva det kan føre til om det ikke behandles:

  • Overbitt kan føre til tannkjøttproblemer eller irritasjon og/eller slitasje på tennene i underkjeven, og kan forårsake smertefulle kjeve- og leddproblemer
  • Underbitt kan forhindre normal funksjon av fortenner eller jeksler, noe som kan føre til tannslitasje. Det kan også forårsake smertefulle kjeve- og leddproblemer.
  • Kryssbitt (underbitt) får en eller flere tenner i overmunnen til å bite på innsiden av tennene i underkjeven.  Dette kan forårsake slitasje på tennene, tannkjøttsykdom og beintap.
  • Åpent bitt kan forårsake dårlig eller smertefull tygging, og til og med talevansker. Det kan også føre til større problemer som temporomandibulær leddforstyrrelse (TMD).
  • Tenner med store mellomrom – Problemer med for stor avstand mellom tennene kan føre til tannkjøttproblemer (på grunn av manglende beskyttelse av tennene), periodontale lommer og økt risiko for periodontalsykdom.
  • Tanntrengsel (Crowding) kan forverres over tid og resultere i svært skjeve tenner. Når tennene er så sammentrengt kan det føre til akkumulering av plakk, tannråte og økt sjanse for tannkjøttsykdom.

Bestill time hos oss

Bestill din time enkelt via skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg fortløpende for bekreftelse av tidspunkt.

Du kan også bestille time via telefon: 22 46 67 54 eller epost: kontakt@mts.no

Spørsmål?

Kontakt oss på epost: kontakt@mts.no eller ring oss på 22 46 67 54 for en uforpliktende samtale.