Tannlege Majorstuen

KAMPANJE PÅ UNDERSØKELSE KUN KR. 895,- (Veil: 1 120,-)

Velkommen til majorstuen tannlegesenter

Vi kjører en tidsbegrenset novemberkampanje på tannundersøkelse inkl. røntgen, full helseundersøkelse av tannkjøtt og rens for deg som er ny kunde hos oss. Kun 895,- (Veil: 1 120,-) for en fullstendig undersøkelse. Få en viktig sjekk og rens av dine tenner!

Jeanette Solstad Remø
Les mer
Veldig vennlig og imøtekommende, profesjonelt og samtidig personlig. Rett og slett litt «vemodig» at det sannsynligvis er ett år til neste gang vi møtes 😊
Andreas Fridtjof Høyer
Les mer
Alltid hyggelig - ingen ventetid, når kommer. Superfornøyd.
fanguyz Rob
Les mer
Har ikke vært hos en bedre tannlege! Veldig hyggelig og forklarer alt underveis. Kanskje prisen føles høy, men ikke mer enn andre i byen. Og kvalitet på tannlegen er topp. Du får mer enn du betaler for.
Anastasiia Sev
Les mer
Veldig fin klinikk. Hvis en pasient har vondt, finner de alltid tid og hjelp. Takk til alt personaler.
Grete Hillestad
Les mer
Flink tannlege, informerer underveis om hva han vil gjøre/gjør og god service.
Irene Eder
Les mer
Jeg blir alltid møtt med ett smil og tannlegen min lytter til mine bekymringer og behov - og tilpasser behandlingen deretter. Helt topp - til tross for at jeg synes tannlege er det mest grusomme jeg vet om.
Tanja Charlotte Øistad
Les mer
Har gått til MTS v/ dr. Hajdu i 20 år og har alltid vært fornøyd. Høy kvalitet, god service, hyggelige personale! Du kan trygt stole på deres faglige vurderinger!
Helga Kvilstad
Les mer
Bra beliggenhet og veldig flinke og hyggelige ansatte!
Daniel Eilertsen
Les mer
Fantastisk opplevelse! Har tannlegeskrekk, men Erland Often Sveen gjorde det hele til en behagelig og flott opplevelse. I tillegg ble resultatet perfekt. Faglig dyktighet, pedagogisk sterk og trivelig er stikkord som beskriver denne tannlegen. Tannlege Erland Often Sveen anbefales på det absolutt sterkeste. Du finner ikke bedre tannlege!
Previous
Next

HER FINNER DU OSS

OM OSS

Majorstuen Tannlegesenter er en allmennpraksis med tannleger og tannpleiere med lang erfaring som utfører alle former for tannbehandling.

Vi er trivelige og dyktige tannleger som alltid setter pasientens behov først og jobber hardt for at du skal føle deg ivaretatt. Vi har videreført den lange tradisjonen med tannklinikk i Majorstuhuset hvor det har vært tannklinikker siden 1920-tallet.

Velkommen til oss.

HVA ER INKLUDERT?

Inkludert i undersøkelsen er:

  • Røntgen – med disse bildene får vi en rask og god oversikt over tannhelsen din og dette legger grunnlaget for eventuell videre behandling.
  • Rens – for å forebygge tannkjøttsykdom og gi deg de beste forutsetningen for en god tannhelse.
  • Tannundersøkelse – en fullstendig sjekk av tennene, munnhulen og tannkjøttet for sykdommer og skader.
  • Helseunersøkelse av tannkjøtt. 

TRYGG UNDERSØKELSE

Vi har innført strenge og ekstra tiltak i form av desinfisering og bruk av smittervernutstyr i hele klinikken. Vi er også godt vant med smittevern i det daglige. Vår største prioritet er at du skal føle deg trygg når du kommer til oss.

BESTILL TIME TIL KAMPANJEPRIS

Legg igjen informasjonen din nedenfor eller ring oss på 22 46 67 54 så får vi avtalt en undersøkelse til kampanjepris som passer deg. Kampanjen er tidsbegrenset og det er få plasser igjen!

Google anmeldelser
4.9
Basert på 49 vurderinger
Tannlege Majorstuen

Kontaktinformasjon

Kontaktinfo:
Telefon: 22 46 67 54
Epost: kontakt@mts.no

Åpningstider:

Mandag 08:15-17:00
Tirsdag 08:15-17:00
Onsdag 08:15-17:00
Torsdag 08:15-17:00
Fredag 08:15-16:00

Telefontid 08:15 – 16:00