ClickCease

Visdomstenner

Det forekommer ofte at pasienter opplever ubehag i forbindelse med visdomstenner. I de tilfeller visdomstennene bare delvis har kommet frem i munnhulen kan det også være en utfordring å holde dem rene. Selv der visdomstenner ikke er synlige, men det er kommunikasjon fra munnhulen under tannkjøttet og til tannen vil det være en risiko for utvikling av karies (hull). Symptomer på en problematisk visdomstann kan være diffuse smerter og kløe i munnhulen, akutte smerter og blødninger, og hevelse som kan føre til problemer med å åpne munnen normalt. Noen visdomstenner kan til og med forårsake store hull på nabotannen og føre til at pasienten mister begge tennene. I mange av tilfellene kan det derfor være hensiktsmessig å fjerne dem så raskt som mulig.
 
Ved MTS utfører flere av tannlegene kirurgisk fjerning av kompliserte visdomstenner. Vi informerer pasienten i løpet av undersøkelsen om de enkelte tenner kan bli et problem i fremtiden, og om de burde fjernes eller ikke.
 
Vi utfører også kirurgisk behandling i forbindelse med periodontittbehandling (se tannkjøttsykdom).

Bestill time hos oss

Bestill din time enkelt via skjemaet nedenfor. Vi tar kontakt med deg fortløpende for bekreftelse av tidspunkt.

Du kan også bestille time via telefon: 22 46 67 54 eller epost: kontakt@mts.no

Online timebestilling

Bestill din time enkelt via vår online timebestilling nedenfor.

Du kan også bestille time via telefon: 22 46 67 54 eller epost: kontakt@mts.no

Spørsmål?

Lurer du på noe? Legg igjen kontaktinformasjon din nedenfor, så ringer vi deg opp så fort vi kan (uforpliktende og gratis).

Google anmeldelser
4.9
Basert på 51 vurderinger